Μάρκοβιτς: «Πιο ώριμος και ακόμη... παίκτης της Λίβερπουλ»

Το γεγονός ότι επέστρεψε στο «Νησί» πιο ώριμος από την πρώτη του θητεία και υπενθυμίζοντας στον κόσμο ότι δεν έπαψε να είναι... εν ενεργεία αθλητής της Λίβερπουλ τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό βρετανικό Μέσο ο δανεικός στη Χαλ από τους «κόκκινους», χαφ-εξτρέμ Λάζαρ Μάρκοβιτς.



Μάρκοβιτς: «Πιο ώριμος και ακόμη... παίκτης της Λίβερπουλ»

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μεταπήδησε στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ από την Μπενφίκα τον Ιούλιο του 2014 και παρά τις περγαμηνές, με τις οποίες κατέφθασε στο «Άνφιλντ», δεν κατόρθωσε να θεμελιώσει την παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας, κάτι που είχε ως συνέπεια τους διαδοχικούς δανεισμούς του σε Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και από τον περασμένο Ιανουάριο στις «τίγρεις».

 «Έχουν περάσει δύο ή τρία χρόνια από τότε που πήρα μεταγραφή στη Λίβερπουλ. Είμαι πλέον πιο ώριμος και με περισσότερες εμπειρίες και αυτό αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Είμαι ακόμα παίκτης της Λίβερπουλ . Θα γίνουν συζητήσεις με τον σύλλογο το καλοκαίρι και θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα», δήλωσε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, το συμβόλαιο του οποίου με τη Λίβερπουλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μιλώντας για το αγωνιστικό του παρόν, προσέθεσε:

«Είναι καλό που γύρισα στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα του κόσμου και νιώθω ευτυχής που επέστρεψα για να βοηθήσω τη Χαλ να παραμείνει στην κατηγορία. Μίλησα με τον προπονητή μου (σ.σ. Μάρκο Σίλβα), εκείνος μου εξήγησε πως είχε η κατάσταση και με έπεισε να έρθω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».