Προτίμησε Τσέλσι αντί για Μπαρτσελόνα ο Αλόνσο

Στην παραδοχή ότι απέρριψε αρκετές ομάδες το περασμένο καλοκαίρι, ανάμεσα σε αυτές και η Μπαρτσελόνα, για χάρη της Τσέλσιι, προχώρησε μέσω δηλώσεων του ο Μάρκος Αλόνσο.



Προτίμησε Τσέλσι αντί για Μπαρτσελόνα ο Αλόνσο

Σε συνέντευξη του στην «IB Times», ο Ισπανός μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Φιορεντίνα για 23 εκ. λίρες, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως οι «μπλε» ήταν η μοναδική ομάδα που τον έκανε να σκεφτεί το ενδεχόμενο μετακίνησης του από την Φλωρεντία και το «Αρτέμιο Φράνκι».

Πριν συμβεί βέβαια αυτό, ο ίδιος αρνήθηκε μια σειρά σημαντικών προτάσεων, μια εξ αυτών και από την πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα.

«Υπήρξαν μερικές κορυφαίες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για χάρη μου το καλοκαίρι, όμως προτίμησα την Τσέλσι, επειδή ήταν μια ομάδα που ανέκαθεν μου άρεσε. Είδα την πιθανότητα να τα καταφέρω εκεί. Η Τσέλσι ήταν ένας σύλλογος που πάντα με προσέλκυε. Είχα κάποιες καλές προτάσεις από την Ιταλία και την Ισπανία αλλά δεν το σκέφτηκαν στιγμή όταν με ήθελε η Τσέλσι.

Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα, αλλά η αλήθεια είναι πως εκείνη την στιγμή δεν σκεφτόμουν να αφήσω την Φλωρεντία. Άρχιζα να σκέφτομαι σοβαρά την πιθανότητα αλλαγής στην καριέρα μου όμως όταν έφτασε η πρόταση της Τσέλσι», σχολίασε ο Μάρκος Αλόνσο.