Από τη Χαλ εξαρτάται η παραμονή για Μαγκουάιρ

Στο «χέρι» της ομάδας του θεωρεί ότι βρίσκεται το να διατηρηθεί και του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ ο κεντρικός αμυντικός της Χαλ, Χάρι Μαγκουάιρ, όπως δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του.



Από τη Χαλ εξαρτάται η παραμονή για Μαγκουάιρ

«Από εμάς εξαρτάται η παραμονή και πρέπει να θέσουμε ως στόχο τους 36-38 βαθμούς για να την πετύχουμε. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε τον πίνακα της βαθμολογίας ή τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε. Έχουμε να δώσουμε ακόμα πολλά παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις και μάλιστα, ορισμένα από αυτά τα δίνουμε στην έδρα μας», είπε αρχικά ο 24χρονος μπακ και αναφερόμενος στην πρόσφατη εκτός έδρας ήττα (3-1) από τη Λέστερ και τη χαμένη ευκαιρία για τις «τίγρεις» να ισοβαθμίσουν με τις «αλεπούδες» (τώρα υπολείπονται 6 βαθμούς), συνέχισε:

«Ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση από εκείνη που είχαμε με τη Λέστερ. Νιώθουμε απογοητευμένοι, όμως υπάρχουν ακόμη πολλοί βαθμοί που μπορούμε να πάρουμε. Εφόσον κατακτήσουμε διαδοχικές νίκες, μπορούμε να ανελιχθούμε στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ».