Στήριξε τον Γκόμες ο Ματσάρι

Τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Εουρέλιο Γκόμες, έσπευσε να υπερασπιστεί ο τεχνικός της Γουότφορντ, Βάλτερ Ματσάρι, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Βικάρατζ Ρόουντ» και την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τη Σαουθάμπτον με σκορ 4-3.



Στήριξε τον Γκόμες ο Ματσάρι

Ο βασικός και στους 27 αγώνες των «σφηκών» στην Πρέμιερ Λιγκ Βραζιλιάνος γκολκίπερ υπέπεσε στον αγώνα με τους «Αγίους» σε σημαντικά σφάλματα, αποκορύφωμα των οποίων ήταν η λανθασμένη αντίδρασή του στο τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων, το οποίο τους έδωσε προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη του ματς.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ιταλός προπονητής των γηπεδούχων δεν στάθηκε καθόλου στην απόδοση του 36χρονου πορτιέρε και σε σχετική ερώτηση που του απευθύνθηκε, απάντησε:

«Ατομικά λάθη δεν κάνουν μόνο οι τερματοφύλακες, αλλά και οι μέσοι και οι επιθετικοί και οι προπονητές. Είμαστε ομάδα και χάνουμε όλοι μαζί».

Αναλύοντας το παιχνίδι, ο Ματσάρι επισήμανε την ευκαιρία που έχασε η δική του ομάδα να πάρει προβάδισμα και ενώ το σκορ ήταν στο 2-2, λέγοντας ειδικότερα:

«Υπήρξαν αμυντικά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, μα αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Αγγίξαμε και τη νίκη στο 2-2, όμως ήρθε η επιτυχημένη αντεπίθεσή τους εκεί και έγινε το 2-3. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι αν ο Οκάκα είχε πασάρει στον Μπεχράμι, δεν θα έβγαινε η αντεπίθεσή τους και έτσι, δεν θα υπήρχε το 2-3, αλλά πιθανόν το 3-2 υπέρ μας».