Αντσελότι: «Η διοίκηση αποφασίζει»

Ανήσυχος, αλλά όχι φοβισμένος για τη θέση του εμφανίζεται ο Κάρλο Αντσελότι. Όπως επισημαίνει, επικεντρώνεται αποκλειστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τσέλσι και στις φήμες που τον θέλουν να απομακρύνεται από τον πάγκο των «μπλε» απαντά πως: «δεν με ανησυχεί αυτό. Η διοίκηση αποφασίζει για αυτά τα θέματα».



Αντσελότι: «Η διοίκηση αποφασίζει»

Αν και πριν από ένα περίπου μήνα, άπαντες θεωρούσαν τους Πρωταθλητές Αγγλίας ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη διατήρηση των κεκτημένων, μετά από 16 αγωνιστικές οι… αποδόσεις έχουν ανατραπεί, αφού η Τσέλσι βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μείνει τέσσερις αγωνιστικές πρωταθλήματος μακριά από τη νίκη. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι, το μόνο που τον ανησυχεί είναι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του τη δεδομένη χρονική στιγμή και όχι η φημολογία που τον θέλει να βρίσκεται ένα βήμα από την έξοδό του από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Δεν με ανησυχεί αυτό. Δεν είναι δική μου απόφαση. Ηδιοίκησηαποφασίζειγιααυτά. Δεν αισθάνομαι πίεση. Γνωρίζω ότι δεν παίζουμε καλά και δεν έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουμε, με αποτέλεσμα να χάσουμε την πρώτη θέση. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να ανησυχούμε και η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμάμαι καλά. Ανησυχώ αρκετά».