Κορυφαίος ο Καντέ στα ποδοσφαιρικά βραβεία του Λονδίνου

Εξέπληξε άπαντες με το ρόλο που έπαιξε στην πορεία της Λέστερ μέχρι την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, συνεχίζει τις τρομερές κούρσες και τη σημαντική συμβολή στο χώρο του κέντρου για την Τσέλσι και ο Ενγκολό Καντέ αναδείχθηκε κορυφαίος του 2016 στα ποδοσφαιρικά βραβεία του Λονδίνου.  



Κορυφαίος ο Καντέ στα ποδοσφαιρικά βραβεία του Λονδίνου

Ο Γάλλος μέσος, αυτό το... τρομερό «μηχανάκι» για τον οποίο ο Κλαούντιο Ρανιέρι είχε δηλώσει πως «αυτό που του μένει είναι να κάνει σέντρα και να δούμε τον ίδιο στην περιοχή να παίρνει την κεφαλιά», αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2016 στα London Football Awards.

Μάλιστα, λόγω και εκπροσώπησης της Τσέλσι όσον αφορά στο δεύτερο κομμάτι της περασμένης χρονιάς, είχε και την... παρέα του Αντόνιο Κόντε που κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή για το προηγούμενο έτος.

Πέρα από τους «μπλε», διακριθέντες υπήρξαν και από την Τότεναμ, καθώς ο Ούγκο Γιορίς αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας και ο Ντέλε Άλι καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής του 2016.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο Γκάρι Λίνεκερ, βραβεύθηκε και ο Φρανκ Λάμπαρντ για τη συνολική του προσφορά στο ποδόσφαιρο, έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και λίγο καιρό...