Νέα ανανέωση σε Πιούλις θέλει ο πρόεδρος της Γουέστ Μπρομ

Μπορεί η διοίκηση της Γουέστ Μπρομ να συμφώνησε τον περασμένο Οκτώβριο με τον προπονητή της ομάδας, Τόνι Πιούλις, την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο πρόεδρος των «μπάγκις» ωστόσο, Τζον Γουίλιαμς, δήλωσε πως θα ήθελε να ανανεωθεί εκ νέου το συμβόλαιο του Ουαλού τεχνικού με την ομάδα.



Νέα ανανέωση σε Πιούλις θέλει ο πρόεδρος της Γουέστ Μπρομ

 «Νομίζω ότι είναι πολύ καλός για τη Γουέστ Μπρομ και αυτό που θα συστήσω στους συνεργάτες μου στην Κίνα, εφόσον μείνουν έτσι τα πράγματα, είναι ότι θα ήμουν κάτι παραπάνω από χαρούμενος, αν έβλεπα ότι το συμβόλαιό του θα επεκτεινόταν. Δεν βλέπω άλλωστε τον λόγο, να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Δεν χρειάζεται να είναι πενταετές, μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο για τα επόμενα πέντε έτη, εξαρτάται», τόνισε ο κ. Γουίλιαμς για τον 59χρονο κόουτς, ο οποίος έχει τη Γουέστ Μπρομ στην 8η θέση της Πρέμιερ Λιγκ 13 αγωνιστικές πριν τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν έχει μιλήσει με τον Πιούλις σχετικά με το ζήτημα αυτό, προσέθεσε:

«Με το χέρι στην καρδιά, δεν έκανα καμία κουβέντα με τον Τόνι, γιατί πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να το κάνουμε. Υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος, αλλά και όποτε συζητάμε, αυτό γίνεται σε οικογενειακό κλίμα. Οι φιλοδοξίες που έχει για το εγγύς μέλλον ο Τόνι, είναι κάτι που ταιριάζει στη φιλοσοφία του συλλόγου».