¶ξια συγχαρητηρίων για Μουρίνιο η Μπλάκμπερν

Την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της Μπλάκμπερν στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ίγουντ Παρκ» (1-2) επαίνεσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.



¶ξια συγχαρητηρίων για Μουρίνιο η Μπλάκμπερν

Αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας, εντούτοις αυτή ήρθε δύσκολα και… επίπονα, όπως σχολίασε και ο Πορτογάλος τεχνικός με τη λήξη του αγώνα.

«Αν μας πρόσφεραν ένα καλό παιχνίδι; Κάτι παραπάνω από καλό, μας επεφύλασσαν μια δύσκολη δοκιμασία και τους συγχαίρουμε για αυτό. Η προσέγγιση τους στο παιχνίδι ήταν γενναία, δυνατή. Υπήρξαν ανταγωνιστικοί και για ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού δεν μπορούσες να διακρίνεις το ποια  ήταν θεωρητικά η δυνατότερη ομάδα.

Αν μεταφέρουν αυτή την ποιότητα και στα ματς της Τσάμπιονσιπ, δεν θα έχουν πρόβλημα στο να σωθούν», τα κολακευτικά σχόλια του Μουρίνιο για την ομάδα της Μπλάκμπερν, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση (23η) της Τσάμπιονσιπ με 29 βαθμούς.

Ο τελικός του Λιγκ Καπ με αντίπαλο την Σαουθάμπτον πλησιάζει (26/9) και ο 53χρονος τεχνικός τοποθετήθηκε σχετικά λέγοντας: «Η Σαουθάμπτον εστιάζει αποκλειστικά στο Λιγκ Καπι και εμείς έπρεπε να παίξουμε τρία δύσκολα ματς. Είναι σαφώς πιο δύσκολα τα πράγματα για μας, αλλά για θετικούς λόγους».