«¶ξιζε περισσότερα ο Παγιέ»

Αποκλειστικά και μόνο για το σχετικά χαμηλό ποσό με το οποίο παραχώρησε τον Ντιμίτρι Παγιέ στη Μαρσέιγ μετανιώνει ο εκ των ιδιοκτητών της Γουέστ Χαμ, Ντέβιντ Γκολντ.



«¶ξιζε περισσότερα ο Παγιέ»

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του εκ των ιδιοκτητών της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ, αναφορικά με την τιμή στην οποία παραχώρησε ο σύλλογος τον Ντιμίτρι Παγιέ στη Μαρσέιγ.

Ο ισχυρός άνδρας των «σφυριών» στάθηκε στα χρήματα της μεταγραφής, τα οποία υποστήριξε ακράδαντα ότι θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα, ενώ εν συνεχεία μίλησε για τη.... «μετά-Παγιέ» ζωή στην ομάδα.

«Μετανιώνω μόνο ότι πουλήθηκε για 25 εκ. λίρες, γιατί νομίζω ότι άξιζε περισσότερα. Νομίζω σε μία ανοιχτή αγορά, θα μπορούσε να πιάσει 30-35 εκ. λίρες. Νομίζω ότι οι οπαδοί αισθάνονται λίγο... κλεμμένοι και ότι δεν πήραν το απόλυτο της αξίας του», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Τόνισε πως ήθελε να πάει μόνο στη Μαρσέιγ. Μόνο μία ομάδα έκανε πρόταση, επομένως η τιμή μειώθηκε. Ήταν 25 εκ. λίρες αντί για 35 εκ. λίρες», προσέθεσε, για να συμπληρώσει:

«Δεν νομίζω ότι το χειρίστηκε καλά. Νομίζω ότι είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Υπάρχει ζωή μετά τον Ντιμίτρι Παγιέ».