«Παρελθόν» για Μανέ το κακό ξεκίνημα του 2017

Το άσχημο για τη Λίβερπουλ «ποδαρικό» στο καινούριο έτος έβαλε στο... αρχείο ο Σαντιό Μανέ, τονίζοντας ότι το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει και πως οι συμπαίκτες του κι εκείνος οφείλουν να κάνουν ό,τι περνάει από τα... πόδια τους για να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.



«Παρελθόν» για Μανέ το κακό ξεκίνημα του 2017

Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων των «κόκκινων» στην πιο πρόσφατη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Τότεναμ για την Πρέμιερ Λιγκ οδήγησε το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ στη 2η του μόλις νίκη (2-0) σε 11 αναμετρήσεις που έδωσε με το νέο χρόνο και πρώτη όσον αφορά το αγγλικό πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι η απουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ήταν αισθητή στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, το οποίο κατά το διάστημα των διεθνών του υποχρεώσεων με την Εθνική Σενεγάλης αποκλείστηκε από Λιγκ Καπ και Κύπελλο Αγγλίας.

 «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το τι θα συμβεί στο τέλος, μα πλέον η αυτοπεποίθηση έχει επανέλθει. Έχουμε μια ομάδα με τρομερές δυνατότητες και ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Το κίνητρό μας πάντως, παραμένει το να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Τέτοιες κακές στιγμές συμβαίνουν σε μία χρονιά», ανέφερε ο 23χρονος επιθετικός και συμπλήρωσε:

«Είχαμε τρεις-τέσσερις δύσκολες εβδομάδες, όμως πλέον έχουν περάσει. Τώρα θα πρέπει να πάρουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να επιδιώξουμε τη νίκη σε καθένα από αυτά μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Τώρα πλέον έχουμε χρόνο για ξεκούραση και προπόνηση και πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε».