Επιστροφή του Τζέραρντ στο «Άνφιλντ» ως «θρύλος»!

Το χορτάρι του «Άνφιλντ» θα πατήσει ξανά τον ερχόμενο μήνα ο Στίβεν Τζέραρντ, στον αγώνα των θρύλων της Λίβερπουλ με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.



Επιστροφή του Τζέραρντ στο «Άνφιλντ» ως «θρύλος»!

Την κόκκινη φανέλα θα φορέσει για μια ακόμα φορά, έστω και προσωρινά, ο θρυλικός πρώην παίκτης των «κόκκινων», Στίβεν Τζέραρντ, μέσα στον Μάρτιο! Αυτή θα είναι και η πρώτη του εμφάνιση γενικότερα, μετά τους «τίτλους τέλους» που έβαλε στην ποδοσφαιρική του καριέρα τον περασμένο Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, στις 25 του μήνα, ο 36χρονος πρώην μέσος θα δώσει το παρών, μαζί με τους υπόλοιπους θρυλικούς παίκτες του συλλόγου, απέναντι σε εκείνους της Ρεάλ Μαδρίτης, με τα έσοδα να διατίθενται στο κοινωφελές ίδρυμα της ομάδας (LFC Foundation).

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Το ‘Άνφιλντ’ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω δίπλα σε τόσο μυθικούς παίκτες ώστε να συγκεντρώσουμε χρήματα για την φιλανθρωπική καμπάνια της ομάδας», τα λόγια του Στίβεν Τζέραρντ.

Aπό τη μεριά των «κόκκινων» είναι γνωστό πως θα αγωνιστούν επίσης οι Τζέιμι Κάραγκερ, Λουίς Γκαρσία, Γιόν-Άρνε Ρίισε, Ντάνιελ Άγκερ και Ρόμπι Φάουλερ, καθώς και ως παίκτης-προπονητής ο Ίαν Ρας.