Πιστεύει στην παραμονή ο Χένεσεϊ

Μετά και την τελευταία ήττα από τη Στόουκ (1-0), η Κρίσταλ Πάλας ισοβαθμεί με τη Σάντερλαντ στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, ο τερματοφύλακας των Λονδρέζων, Γουέιν Χένεσεϊ, δήλωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του έχουν την πεποίθηση πως μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση και να παραμείνει η ομάδα για άλλη μια χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.



Πιστεύει στην παραμονή ο Χένεσεϊ

 «Αξίζαμε κάτι από το ματς, αλλά ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Η ισοπαλία θα ήταν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα για εμάς. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, όπως είχε και η Στόουκ, μα εκείνη αξιοποίησε τη μία από αυτές. Δώσαμε μάχη όμως, και αυτό ήταν καλό. Έτσι θα αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Σάντερλαντ απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας, τις οικογένειές μας, αλλά και το σύλλογο τον ίδιο, ευτυχώς όμως, απέναντι στη Στόουκ αποδείξαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι δύσκολο να είμαστε στον πάτο της βαθμολογίας, όμως όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία», ανέφερε ο γκολκίπερ των «αετών», ο οποίος μιλώντας για το μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης στο «Bet365 Stadium» και συμπαίκτη του στην Εθνική Ουαλίας, Τζο Άλεν, σχολίασε:

«Γνωρίζω τον Τζο από την Εθνική Ομάδα της Ουαλίας. Έχει εξαιρετικά τλειώματα και  είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που ξέρω. Είναι πολύ καλός παίκτης και όταν είσαι τερματοφύλακας, σίγουρα δεν θες να τον δεις μπροστά σου με την μπάλα στα πόδια»!