Θέλει το τρεμπλ ο Ζλάταν!

Αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να «κλείσει» ιδανικά την τρέχουσα σεζόν, έστω και αν στην Πρέμιερ Λιγκ η διαφορά από την Τσέλσι και την κορυφή είναι σχετικά μεγάλη, φτάνοντας στην κατάκτηση των υπόλοιπων διοργανώσεων, εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς!



Θέλει το τρεμπλ ο Ζλάταν!

«Πεινασμένος» για τίτλους με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι ο Σουηδός σταρ και δεν το κρύβει, βάσει των όσων δήλωσε πρόσφατα!

«Πρέπει απλά να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Από τα πέντε διαθέσιμα τρόπαια της χρονιάς, έχουμε κατακτήσει ήδη το ένα (σ.σ. το Τσάριτι Σιλντ κόντρα στη Λέστερ) και είμαστε ακόμα στη διεκδίκηση των τεσσάρων. 

Βλέποντας τις ομάδες που έχουμε μπροστά μας στη βαθμολογία, μόνο μια μπορεί να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Οι υπόλοιπες δεν μπορούν να έχουν το τρόπαιο αυτό, μπορούμε όμως να κατακτήσουμε το Λιγκ Καπ και είμαστε ακόμα στο ‘κόλπο’ για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο Αγγλίας.

Από τη στιγμή που λογικά δεν θα είμαστε πρωταθλητές στην Πρέμιερ Λιγκ, μπορούμε τουλάχιστον να διεκδικήσουμε δυο ή περισσότερα τρόπαια. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι δυνατότητες έχουμε», σχολίασε σχετικά ο 35χρονος σέντερ φορ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» περιμένουν την Σαουθάμπτον στο «Γουέμπλεϊ» στις 26/2 για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Νησί, το Λιγκ Καπ. Eνδιάμεσα, θα αναμετρηθούν με τη Σεντ Ετιέν (16 και 22 Φεβρουαρίου) για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και με Μπλάκμπερν εκτός έδρας (19/2) στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.