Αδειάζει η κλεψύδρα για τη Σάντερλαντ

Περιορισμένες είναι οι ευκαιρίες για τη Σάντερλαντ να παραμείνει στην κατηγορία, όπως επεσήμανε ο Ντέιβιντ Μόγιες μετά την ήττα της ομάδας του από τη Σαουθάμπτον.  



Αδειάζει η κλεψύδρα για τη Σάντερλαντ

Δεν είχε ανάλογη συνέχεια η νίκη με 4-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, με τις «μαυρόγατες» να χάνουν με το ίδιο σκορ από τη Σαουθάμπτον εντός έδρας. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Σκωτσέζος τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση. Παράλληλα, τόνισε πως η Σάντερλαντ πρέπει να αρχίσει να παίρνει νίκες που θα τη βοηθήσουν να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ πριν να είναι αργά.

«Δεν παίξαμε όσο καλά όσο την προηγούμενη βδομάδα. Κάναμε λάθη στην άμυνα. Είχαμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη αλλά δεν τα καταφέρουμε. Η Σαουθάμπτον είχε αυτοπεποίθηση αλλά ο επιθετικός τους πέτυχε ένα γκολ με το χέρι. Παρόλα αυτά είναι μία πολύ καλή ομάδα. Οι ευκαιρίες μας λιγοστεύουν και πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία», τόνισε ο Μόγιες μετά το τέλος του αγώνα.