«Ξεχνάει» τη Λίβερπουλ ο Σίλβα εν όψει Άρσεναλ

Πίσω του αφήνει τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ (2-0) την προηγούμενη αγωνιστική ο προπονητής της Χαλ, Μάρκο Σίλβα, καθώς, σύμφωνα με όσα ο ίδιος είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς στο «Έμιρεϊτς» (11/2), επιθυμεί η ομάδα του να επικεντρωθεί άμεσα στον αγώνα απέναντι σε έναν πραγματικά μεγάλο αντίπαλο, όπως χαρακτήρισε τους «κανονιέρηδες».



«Ξεχνάει» τη Λίβερπουλ ο Σίλβα εν όψει Άρσεναλ

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη της προηγούμενης εβδομάδας (με τη Λίβερπουλ), γιατί πήραμε τους τρεις πόντους. Τώρα όμως, ξεχνάμε το παιχνίδι εκείνο και προετοιμαζόμαστε για την Άρσεναλ. Οφείλουμε να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και να αποδείξουμε ότι το αποτέλεσμα που πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα μας άξιζε», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Παίζουμε απέναντι σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα που έχει φανταστικούς παίκτες. Έχει επίσης, έναν προπονητή για πολλά χρόνια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλω οι δικοί μου οι ποδοσφαιριστές να σεβαστούν την Άρσεναλ, μα τίποτα παραπάνω από αυτό, επειδή θέλω να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση και δίχως φόβο. Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε και να εκμεταλλευτούμε κάθε αδυναμία των αντιπάλων μας», ενώ κλείνοντας, ο κόουτς των «τίγρεων» προσέθεσε:

«Το πλάνο μας ήταν καλό εναντίον της Λίβερπουλ, οι παίκτες μου το κατανόησαν. Η Άρσεναλ διαθέτει εκπληκτική ποιότητα, για αυτό και εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι, ώστε να δώσουμε μάχη για τους βαθμούς».