Χαρούμενος στο Μάντσεστερ ο Ντε Χέα

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι είναι μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Νταβίντ Ντε Χέα, αρνούμενος όμως να σχολιάσει τις φήμες που τον συνδέουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.  



Χαρούμενος στο Μάντσεστερ ο Ντε Χέα

Στο προσκήνιο έχει επανέλθει το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα από τους «κόκκινους διαβόλους». Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν πολύ κοντά στον 26χρονο τερματοφύλακα πρίν από 18 μήνες, όμως η περίπτωση δεν προχώρησε καθώς εξέπνευσε η προθεσμία των μεταγραφών!

Πλέον το μεταγραφικό εμπάργκο που είχε επιβληθεί στους «μερένχες» δεν υφίσταται, γεγονός που πυροδοτεί πολλά σενάρια για το καλοκαίρι. Ένα από αυτά είναι η επιστροφή του Ντε Χέα στη Μαδρίτη, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο 26χρονος Ισπανός, θέλοντας να κατευνάσει τις φήμες, τόνισε πως είναι χαρούμενος στο Μάντσεστερ, όμως αρνήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το μέλλον: «Κανείς δεν ξέρει για το μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Στην Αγγλία απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο. Δε θα μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα, θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου», δήλωσε ο Ντε Χέα στην εφημερίδα «AS».