«Υπερβολικές οι απαιτήσεις των Εζίλ και Σάντσες»

Παρά την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική τους αξία, οι Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Εζίλ χρειάζεται να κάνουν περισσότερα σύμφωνα με τον Τιερί Ανρί, ώστε να δικαιολογήσουν τις υψηλές αποδοχές που αξιώνουν στα νέα τους συμβόλαια από την Άρσεναλ.



«Υπερβολικές οι απαιτήσεις των Εζίλ και Σάντσες»

Το… σίριαλ της ανανέωσης των δυο παικτών των Λονδρέζων καλά κρατεί, χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα σημείο επαφής με τον σύλλογο, καθώς αμφότεροι ζητάνε αποδοχές της τάξης των 300.000 λιρών.

Για τον Γάλλο πάντως τα ποσά αυτά φαντάζουν υπερβολικά, ειδικά από τη στιγμή που οι Σάντσες και Εζίλ δεν έχουν συμβάλει αποφασιστικά στο να κατακτήσει κάποιον τίτλο η Άρσεναλ.

«Αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές είναι άκρως σημαντικοί για το μέλλον του συλλόγου και πρέπει να σιγουρέψουν την συμφωνία μαζί του», ανέφερε στο Sky Sports o πρώην «κανονιέρης» Τιερί Ανρί.

«Αλλά μέχρι πότε; Δεν γνωρίζω αν ο Αρσέν (Βενγκέρ) πρόκειται να πληρώσει τόσο υψηλές αποδοχές. Αν δεν υπογράψουν πάντως, ποιους πρόκειται να φέρεις μετά; Ποίο θα είναι το μέλλον του κλαμπ; Αυτή τη στιγμή, είναι οι δυο τους που ‘σηκώνουν’ αγωνιστικά το βάρος της ομάδας. Είναι απίθανοι παίκτες, όμως αν απαιτούν αυτού του είδους τα χρήματα, θα ήθελα ένα χατ-τρικ κάθε εβδομάδα, ακόμα και όταν δεν υπάρχει παιχνίδι! Πρέπει να έχεις πρωτίστως καταφέρει να κερδίσεις κάτι με τον σύλλογο για να μπορείς να ζητάς αυτά τα ποσά», συμπλήρωσε.