«Η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι ευθύνονται για την πτώση του Φαλκάο»

Ξεκάθαρες ευθύνες εις βάρος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι επέρριψε με δηλώσεις του σε βρετανικό Μέσο ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βάντιμ Βασίλιεφ, όσον αφορά την αγωνιστική καθίζηση του Κολομβιανού διεθνή επιθετικού των Μονεγάσκων, Ρανταμέλ Φαλκάο.



«Η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι ευθύνονται για την πτώση του Φαλκάο»

Οι δύο χρονιές (2014-2016) που αγωνίστηκε ο 30χρονος φορ στο «Νησί» και την Πρέμιερ Λιγκ αποδείχθηκαν σχεδόν καταστροφικές για την καριέρα του, γεγονός στο οποίο συνέβαλαν, όμως, κυρίως, οι συνεχείς τραυματισμοί του ποδοσφαιριστή που ενθουσίαζε λίγο καιρό πριν ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τα κατορθώματά του σε Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εντούτοις, ο αντιπρόεδρος της Μονακό, η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο (14/09) την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για τον πέμπτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, εντοπίζει την αιτία του... κακού στους δύο αγγλικούς συλλόγους, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Και οι δύο ομάδες απέτυχαν να τον επαναφέρουν στην κορυφή. Δεν ξέρω αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή η Τσέλσι δεν είχαν την υπομονή ή τη θέληση να το καταφέρουν, ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι αυτή τη χρονιά θα δείτε έναν Φαλκάο στα καλύτερά του, όπως λίγα χρόνια πριν».