Επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά συνεχίζει τη θεραπεία η Γουέμπστερ!

Σε σταθερή, αλλά ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση, η Τσάρλι Γουέμπστερ συνεχίζει τον αγώνα της κόντρα στην ελονοσία. Με ιδιωτικό αεροσκάφος, εντός του οποίου οι γιατροί την παρακολουθούσαν επί 20 ώρες, επέστρεψε από το Ρίο στη Βρετανία, ώστε η δημοφιλής παρουσιάστρια να συνεχίσει τη θεραπεία της.  



Επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά συνεχίζει τη θεραπεία η Γουέμπστερ!

Η Τσάρλι Γουέμπστερ, γνωστή από την παρουσίαση ειδήσεων στο «SkySports», είχε ξεκινήσει από το Λονδίνο για να φτάσει στο Ρίο με το ποδήλατο, εξυπηρετώντας φιλανθρωπικό σκοπό.

Το ταξίδι της αυτό, διήρκησε έξι εβδομάδες!

Στη διοργανώτρια πόλη των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων έφτασε στις 4 Αυγούστου κι ενώ αρχικά έδειχνε να έχει ολοκληρώσει την πολύ δύσκολη αποστολή της με επιτυχία, κάποια στιγμή άρχισαν τα συμπτώματα...

Τα νεφρά της άρχισαν να μη λειτουργούν σωστά και να έχει δυσκολίες στην αναπνοή, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις για απλή κόπωση και αφυδάτωση έφτασαν μέχρι και τη διάγνωση για ελονοσία.

Την τοποθέτησαν σε ελεγχώμενο κώμα, όμως ξύπνησε αρκετά σύντομα.

Παρέμεινε αρκετές μέρες στην κλινική του Ρίο όπου νοσηλευόταν, όμως από την 30η Αυγούστου, βρίσκεται πλέον πίσω στο σπίτι της, στην Αγγλία, όπου και συνεχίζει τη θεραπεία της, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται σταθερή, αλλά σοβαρή.

Επί 20 ώρες, όσες δηλαδή διήρκησε η πτήση του ιδιωτικού αεροσκάφους από το Ρίο, γιατροί βρίσκονταν όλη την ώρα από πάνω της για την φροντίζουν και να μεριμνήσουν σε περίπτωση που παρουσιαζόταν κάτι αρνητικό...