Νάνι: «Έχασε μεγάλο παίκτη η Γιουνάιτεντ»

Το εγκώμιο του συμπαίκτη του στην εθνική, Ρενάτο Σάντσες, έπλεξε ο Πορτογάλος πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Φενερμπαχτσέ, Νάνι, υπογραμμίζοντας πως η παλιά του ομάδα θα έκανε ιδανική επιλογή, αν ο παίκτης δεν προτιμούσε την Μπάγερν Μονάχου.



Νάνι: «Έχασε μεγάλο παίκτη η Γιουνάιτεντ»

«Ο Ρενάτο θα ήταν μια εξαιρετική συμφωνία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Αλλά έπρεπε να επιλέξει μία ομάδα κι αυτή ήταν η Μπάγερν Μονάχου. Ελπίζω να έχει κάνει μία καλή επιλογή και να ευτυχήσει στην καριέρα του, όμως η Γιουνάιτεντ θα γνωρίζει πλέον, πόσο μεγάλο παίκτη έχασε», ανέφερε αρχικά.

Για να συνεχίσει επικεντρώνοντας στα χαρακτηριστικά του 18χρονου μέσου: «Ο Ρενάτο είναι παίκτης με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ μικρός, αλλά ήδη διαθέτει σπουδαία προσωπικότητα για το παιχνίδι. Δε φοβάται να παίξει σε μεγάλους αγώνες και δε φοβάται να δείξει τις ικανότητές του απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι ωραίο να βλέπεις έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να θέλει να γίνει κορυφαίος και να εκπληρώνει τα όνειρά του. Έτσι πρέπει να είναι κάποιος. Δεν πρέπει να φοβάται τίποτα. Κι αυτός δεν φοβάται».