Θα προτιμήσει Σίτι από Μπάγερν ο Σανέ;

Αυτό φαίνεται πως είναι το δίλημμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες τον Λερόι Σανέ… Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Σάλκε, ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Γερμανίας για το Euro, καλείται αποφασίσει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη εάν θα προτιμήσει την Μάντσεστερ Σίτι ή την Μπάγερν Μονάχου.



Θα προτιμήσει Σίτι από Μπάγερν ο Σανέ;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Bild, ο νέος τεχνικός των «βασιλικών μπλε» Μάρκους Βάϊντσιρλ, αναμένεται να έρθει σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή την επομένη της αναμέτρησης των «Πάντσερ» με τους Βορειοϊρλανδούς, ώστε να μάθει τις προθέσεις του, καθώς ο σύλλογος έχοντας στα χέρια του δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, δεν δείχνει διάθεση να περιμένει τη λήξη των υποχρεώσεών του με το συγκρότημα του Γιόακιμ Λεβ.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας φαίνεται πως βλέπουν στο πρόσωπο του Σανέ έναν άξιο διάδοχο των Ρόμπεν και Ριμπερί και για το λόγο αυτό έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 37 εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το καλοκαίρι του 2017.

Οι «πολίτες» από την άλλη επιθυμούν την άμεση προσθήκη του Γερμανού στην ομάδα τους και για να το καταφέρουν, κατέθεσαν προσφορά ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ ευελπιστώντας πως θα τον πείσουν να αλλάξει πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Να σημειωθεί πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με 42 συμμετοχές, εννέα γκολ και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2019.