Έσπασε το σερί της Γουίγκαν

Την πρώτη της ήττα μέσα στο 2016 (μετά από 20 αγωνιστικές) γνώρισε η πρωτοπόρος της League One Γουίγκαν, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της… ετοιμοθάνατης Ντονκάστερ (3-1) και έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την Τσάμπιονσιπ. Πρώτη νίκή μετά από 17 ματς για τους γηπεδούχους!



Έσπασε το σερί της Γουίγκαν

Το ματς είχε φαβορί και αυτοί ήταν οι «λάτικς», οι οποίοι πήραν μάλιστα  το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι πάντως κατάφεραν στο δεύτερο μισό να κάνουν μια φοβερή ανατροπή και να διατηρήσουν έτσι τις λιγοστές ελπίδες τους για την παραμονή (είναι στο -6 από τη σωτηρία με 4 ματς να απομένουν).

Η Γουίγκαν από την πλευρά της έχασε την ευκαιρία να αγγίξει την επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ, καθώς έμεινε στους 80 βαθμούς την ώρα που η 2η Μπέρτον ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μπάρσνλεϊ (0-0) και έφτασε τους 77.

Την όλη κατάσταση εκμεταλλεύτηκε η 3η Γουόλσολ, η οποία επικράτησε 1-0 της Σάουθεντ στο 88’, έχει πλέον 74 πόντους με ματς λιγότερο και απειλεί τη δυάδα που οδηγεί στην απευθείας άνοδο.

Η 4η Μπράντφορντ (71 β.) έμεινε στην ισοπαλία, ενώ Μίλγουολ (69 β.) και Τζίλιγχαμ (68 β.) που συμπληρώνουν την εξάδα ηττήθηκαν και αρχίζουν να κοιτάζουν προς τα πίσω.

Η βαθμολογία της League One

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 42ης αγωνιστικής:

Τσέστερφιλντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-3

Μπέρτον – Μπάρνσλεϊ 0-0

Κόλτσεστερ – Πίτερμπρο 1-4

Κόβεντρι – Μίλγουολ 2-1

Κρου – Σκάνθορπ 2-3

Ντονκάστερ – Γουίγκαν 3-1

Φλίτγουντ– Όλνταμ 1-1

Τζίλιγχαμ – Πορτ Βέιλ 0-2

Ρότσντεϊλ – Μπλάκπουλ 3-0

Σριούσμπερι – Μπράντφορντ 1-1

Σουίντον – Μπέρι 0-1

Γουόλσολ – Σάουθεντ 1-0