Γκέινταμακ: «Υπογράφω μόλις λάβω τα έγγραφα»!

Πιο ασφαλές από ποτέ φαίνεται πως είναι το μέλλον της Πόρτσμουθ, αφού μετά τους ισχυρισμούς του δικηγόρου του Γκέινταμακ για την υπογραφή του νέου συμφωνητικού, ήρθε η επιβεβαίωση από τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας που τόνισε ότι θα δώσει τη συγκατάθεσή του για το νέο επιχειρηματικό πλάνο.



Γκέινταμακ: «Υπογράφω μόλις λάβω τα έγγραφα»!

Ο Αλεξάντερ Γκέινταμακ εμφανιζόταν τα τελευταία 24ωρα ως ο κύριος υπεύθυνος για την τραγική κατάσταση του συλλόγου που μάλιστα, κινδύνευσε με διάλυση. Το νέο επιχειρηματικό πλάνο υπάρχει, το πρώην αφεντικό των «πομπέις» θα λάβει τα οφειλόμενα των 2,2 εκατ. λιρών που αξιώνει και θα βάλει την υπογραφή του στα έγγραφα που διασφαλίζουν το μέλλον της Πόρτσμουθ και την έξοδό της από το καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης.

«Τα τελευταία νέα που αφορούν το ποδόσφαιρο και πιο ειδικά την ομάδα, δείχνουν πως η απασχόληση με τις οικονομικές δραστηριότητες αυτή τη στιγμή δεν βοηθούν στην υπόθεση. Η Πόρτσμουθ σαν σύλλογος, τα μέλη του, οι παίκτες και οι οπαδοί, σαν μια κοινωνία, αξίζουν πολλά περισσότερα από τις φήμες που κυκλοφόρησαν και καθιστούσαν εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον της ομάδας. Ήμουν έτοιμος να υπογράψω το νέο συμφωνητικό την Παρασκευή και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Όλοι κατάλαβαν όμως πως εκείνη τη μέρα θα έπρεπε να είχαμε κάνει κάποιες περαιτέρω διαπραγματεύσεις. Μα νέα συμφωνία επήλθε αργά το βράδυ (σ.σ. του Σαββάτου) και μόλις φτάσουν στα χέρια μου τα νέα έγγραφα, τότε θα βάλω την υπογραφή μου. Ελπίζω αυτό να βάλει ένα τέλος αυτό την αβεβαιότητα που περικύκλωσε την ομάδα και ελπίζω όλοι όσοι αναμειγνύονται με αυτό να κάνουν το καλύτερο» ήταν η επίσημη τοποθέτηση του Γκέινταμακ που δεν θα αργήσει να υπογράψει το νέο πλάνο και η Πόρτσμουθ να μπει πλέον σε νέα εποχή.