Ξέρει ότι θέλει δουλειά ο Ντεπάι...

Επίγνωση της κατάστασής του και της δουλειάς που πρέπει να κάνει για να εμφανιστεί πολύ καλύτερος ώστε να δείξει πως αντέχει το βάρος της φανέλας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδειξε πως έχει ο Μέμφις Ντεπάι.  



Ξέρει ότι θέλει δουλειά ο Ντεπάι...

Ο Ολλανδός φορ έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής και των οπαδών της ομάδας του έπειτα από εμφανίσεις που δεν έχουν πείσει τον κόσμο για τις ικανότητές του και δεν έχει καταφέρει ακόμη να βγάλει στο χορτάρι τα στοιχεία εκείνα που είχε ξεχωρίσει ο Φαν Χάαλ για να τον πάρει στο «Ολντ Τράφορντ».

«Όχι, ακόμα δεν έχω καταφέρει ν' ανταπεξέλθω στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις της διοίκησης και του συλλόγου. Πρέπει και θέλω να συνεχίσω να δίνω τις μάχες μου για να καταφέρω να κερδίσω την εμπιστοσύνη και να δείξω όσα πραγματικά μπορώ να κάνω. Έχω κι εγώ μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου και είναι σημαντικό αυτό.

Προσπαθώ να βελτιωθώ. Δεν θέλω να βάλω... ημερομηνία για την ημέρα που θα εμφανιστώ όπως πρέπει ή να βάλω χρονοδιάγραμμα, αλλά θα έρθει κάποια στιγμή αυτή η μέρα... Πάντοτε μαθαίνεις από τα λάθη σου και πιστεύω ότι με αυτοπεποίθηση θα βοηθηθώ πολύ και θα μάθω πράγματα.

Σε όλα αυτά με βοηθάει και ο Ράιαν Γκιγκς. Πρόκειται για θρύλο του ποδοσφαίρου και μου μιλάει πολύ για ό,τι χρειαστώ» ήταν τα λόγια του Μέμφις Ντεπάι.