Με φόρα για το πρωτάθλημα... εσόδων η Γιουνάιτεντ!

Η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και η χορηγία της Adidas, είναι λόγοι για τους οποίους η Delloite ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει αναρριχηθεί στην κορυφή της Football Money League! 



Με φόρα για το πρωτάθλημα... εσόδων η Γιουνάιτεντ!
H εταιρεία οικονομικών αναλύσεων, εξέδωσε τα αποτελέσματα του ελέγχου που έκανε στα οικονομικά στοιχεία των ποδοσφαιρικών συλλόγων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και την κορυφή στο... άτυπο πρωτάθλημα εσόδων, κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης με τα 577 εκατ.ευρώ.

Δεύτερη στη σχετική κατάταξη ήταν η Μπαρτσελόνα με τα 560,8 εκατ.ευρώ και τρίτη, έχοντας υποχωρήσει κατά μια θέση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 519,5 εκατ.ευρώ. 

Για τους «κόκκινους διαβόλους», υπάρχουν βάσιμα στοιχεία από τα οποία προκύπτει αισιοδοξία για τις πιθανότητες που συγκεντρώνει η ομάδα ώστε να βρεθεί στην κορυφή της Football Money League, στα στοιχεία που θα εκδοθούν στις αρχές του 2017. 

Η συμφωνία για τα τηλεοπτικά που αποφέρει 8 δις ευρώ μαζί με τα υπερατλαντικά τηλεοπτικά δίκτυα και η χορηγία - μαμούθ της Adidas, μπορούν να οδηγήσουν τη Γιουνάιτεντ στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος εσόδων.