Απόλυτη ευτυχία για Ρανιέρι

Ο ενθουσιασμός του γινόταν εμφανής μετά τη νίκη (2-1) επί της Τσέλσι. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ζει ένα... προπονητικό όνειρο στη Λέστερ και μίλησε με τρομερά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του αλλά και για τους οπαδούς της ομάδας αφότου οι «αλεπούδες» ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Πρωταθλητών για ν' ανέβουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.  



Απόλυτη ευτυχία για Ρανιέρι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος... Κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι για τα 60 λεπτά του αγώνα, ήμασταν φανταστικοί, όμως στο τελευταίο ημίωρο ήμασταν πιο... soft, κάτι που όμως είναι λογικό δεδομένου πως παίζαμε απέναντι σε μια Πρωταθλήτρια ομάδα όπως είναι η Τσέλσι.

Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι και αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο απ' όλα, είναι το πνεύμα και η νοοτροπία των παικτών μου που ήταν όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους εκπληκτικούς οπαδούς μας που μας δίνουν τρομερή ώθηση και αυτή τη στιγμή κάνουν μεγάλα όνειρα για την ομάδα μας.

Δίχως ποιότητα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εμείς έχουμε ποιότητα, όμως νομίζω ότι το μεγάλο μας όπλο είναι η αγωνιστική μας νοοτροπία. Ο τρόπος με τον οποίο ο ένας βοηθάει τον άλλον. Ακόμα και μετά το 2-0 κάναμε επιθέσεις, αμυνόμασταν σωστά, πιέζαμε, παίρναμε τη μπάλα για να τρέξουμε ξανά στην επίθεση... Είναι σημαντικό αυτό».