Φαν Χάαλ: «Δεν έχουμε φανεί αντάξιοι των προσδοκιών»

Ειλικρινής και ανεπηρέαστος για να συνεχίσει τη δουλειά του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ, ξεκαθαρίζοντας πως γνωρίζει ότι η ομάδα του δεν έχει σταθεί αντάξια των προσδοκιών φέτος. «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ» πρόσθεσε!  



Φαν Χάαλ: «Δεν έχουμε φανεί αντάξιοι των προσδοκιών»

«Στο ποδόσφαιρο άλλες φορές κερδίζεις και άλλες χάνεις... Έτσι είναι το άθλημα και το αποδέχεσαι. Εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου δουλεύουμε όλοι σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας, ωστόσο, δεν έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα να εμφανιστούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Σε έναν σύλλογο όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις είναι πάντοτε πολύ ψηλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις για την τωρινή κατάσταση της ομάδας και το πως ήταν πριν από 10 χρόνια γιατί το ποδόσφαιρο συνεχώς προχωράει, αλλάζει και εξελίσσεται.

Υπάρχει μια εξέλιξη και στα δικά μας σχέδια και προχωράμε... Θα είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά όταν θα είμαστε έτοιμοι» είπε ο Ολλανδός κόουτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μπόρνμουθ, το Σάββατο για τη 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ, για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε:

«Για εμένα είναι πολύ σημαντική διοργάνωση και το Γιουρόπα Λιγκ και θα την δούμε πολύ σοβαρά... Θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους και να το πάρουμε».