Επιβεβαίωσε για Μπαλοτέλι η Μίλαν

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μίλαν να εξετάζει με τη Λίβερπουλ το ενδεχόμενο δανεισμού του Μάριο Μπαλοτέλι, επιβεβαίωσε ο Γενικός Διευθυντής των «ροσονέρι» Αντριάνο Γκαλιάνι. Δεν υπάρχει συμφωνία μέχρι στιγμής.



Επιβεβαίωσε για Μπαλοτέλι η Μίλαν

Δεδομένες είναι οι διαπραγματεύσεις της Μίλαν με τη Λίβερπουλ, για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι με τη μορφή δανεισμού.

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις, κάτι που επιβεβαίωσε ο Γενικός Διευθυντής των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, τονίζοντας ωστόσο πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία, αναφορικά με την πληρωμή του μισθού του παίκτη.

«Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για έναν δανεισμό, αλλά δεν έχουμε φτάσει στη συμφωνία για τους μισθούς. Θέλουμε έναν δανεισμό με ένα μέρος των χρημάτων να πληρώνεται από εμάς και το άλλο από τη Λίβερπουλ. Θέλουμε τον Μπαλοτέλι επειδή είμαστε πεπεισμένοι ότι το παιδί καταλαβαίνει ότι είναι εντελώς η τελευταία του ευκαιρία. Ελπίζω να το καταλαβαίνει», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Μίλα στο «Mediaset Premium».