Επίσημα στην Παρί ο Ντι Μαρία

Το «super-deal» σφραγίστηκε! Ο Άνχελ Ντι Μαρία ανήκει και επίσημα, πλέον, στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να ανακοινώνουν την επίτευξη της συμφωνίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Επίσημα στην Παρί ο Ντι Μαρία

Αυτό ήταν. Το σίριαλ με τον Αργεντινό εξτρέμ έλαβε τέλος! Όπως ανακοινώθηκε... σχεδόν ταυτόχρονα από Παρί και Γιουνάιτεντ, η συμφωνία επετεύχθη και ο διεθνής άσος θα αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα μέχρι το 2019!

«Είμαι περήφανος και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της Παρί. Θέλω να κατακτήσω μαζί της το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το μεγαλύτερο τρόπαιο της Ευρώπης στη Γαλλία», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ντι Μαρία, ο οποίος κόστισε στους «πρωτευουσιάνους» περίπου 44εκατ λίρες.

Ενθουσιασμένος με την αίσια κατάληξη του πολύκροτου σίριαλ εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κχελαϊφι: «Είμαστε περήφανοι που ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής επέλεξε την ομάδα μας. Είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης. Με την προσθήκη αυτή αποδεικνύουμε ξανά ότι θέλουμε να μπούμε στην ελίτ της Ευρώπης».