«Συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε ο Φαν Πέρσι»

Σε καταρχήν συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε φέρεται να έχει έρθει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα ο «Guardian».  



«Συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε ο Φαν Πέρσι»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω Μέσου, ο ατζέντης του Ολλανδού επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κις Φος, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από την Πέμπτη και διαπραγματεύεται το μέλλον του «RvP», ο οποίος τον προηγούμενο καιρό τόνιζε συνεχώς την ανάγκη να γνωρίζει ότι την επόμενη σεζόν θα παίζει πολύ περισσότερο απ' ότι το έκανε πέρυσι στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο «Guardian» τονίζει ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, με τους Τούρκους να του έχουν ετοιμάσει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Σαφώς, η Φενέρμπαχτσε θέλει να «απαντήσει» και στην απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι από τη Γαλατασαράι, ενώ, φέρεται να έχει... επιστρατευθεί και ο Ντιρκ Κάουτ για να πείσει τον Φαν Πέρσι να πάρει μεταγραφή στην Τουρκία.

Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που όμως, γνωρίζοντας ότι το επόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του «ιπτάμενου Ολλανδού», δεν θα φανεί και τόσο... δύσκολη στην πώληση του παίκτη.