«Μαυρόγατα» ο Ντεφό!

Παίκτης της Σάντερλαντ είναι με κάθε επισημότητα ο Ζερμέν Ντεφό, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι «μαυρόγατες». Συμβόλαιο 3,5 ετών υπέγραψε ο Άγγλος στράικερ! Στην Τορόντο ο Ζοζί Αλτιντόρ ως αντάλλαγμα.



«Μαυρόγατα» ο Ντεφό!

Την απόκτηση του Ζερμέν Ντεφό ανακοίνωσε η Σάντερλαντ.

Ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται από χθες στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έβαλε σήμερα (16/1) την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Μετά λοιπόν τον πέρασμά του από το MLS, φορώντας τη φανέλα της Τορόντο, με την οποία πέτυχε 11 γκολ σε 16 εμφανίσεις, ο 32χρονος επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο πλαίσιο της μεταγραφής, ο Ζοζί Αλτιντόρ έπαιξε το ρόλο του έμψυχου ανταλλάγματος και ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας του Καναδά.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σάντερλαντ, ο Ντεφό δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ και ανυπομονώ για την πρόκληση. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πάντα το απολάμβανα εδώ παίζοντας κόντρα στη Σάντερλαντ, εξ' αιτίας του σταδίου και των οπαδών. Είναι ένα σπουδαίο μέρος για να παίξω και πραγματικά ανυπομονώ γι' αυτό».