“Η πιο δύσκολη αποστολή η αντικατάσταση του Βενγκέρ”

Όσο κι αν θέλουν να... έχουν μαγειρέψει πριν πεινάσουν στην Άρσεναλ, ο Ιβάν Γαζίδης παραδέχθηκε πως όταν έρθει η στιγμή της αντικατάστασης του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο, ο σύλλογος θα έρθει αντιμέτωπος με την πιο δύσκολη αποστολή του.  



“Η πιο δύσκολη αποστολή η αντικατάσταση του Βενγκέρ”

Ο Βενγκέρ έχει συμπληρώσει πλέον 18 χρόνια παρουσίας στους “κανονιέρηδες” και έχει καταφέρει η παρουσία του στην ομάδα να αποτελεί ένα τεράστιο και ιδιαίτερο κεφάλαιο στην ιστορία των Λονδρέζων.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γαζίδης, βλέποντας στο μέλλον, αναφέρθηκε στην ημέρα που θα έρθει και θα πρέπει η διοίκηση να αναζητήσει τον άνθρωπο που θα καλύψει επάξια το κενό του Αλσατού κόουτς στο “τιμόνι”, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Έχουμε έναν... γίγαντα στον πάγκο μας και πραγματικά, έχει βάλει σε φοβερή τροχιά την Άρσεναλ. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για τον άνθρωπο που θα κληθεί και θα καταφέρει να καλύψει το κενό του όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τον Αλσατό στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας... Θα είναι η πιο δύσκολη αποστολή του συλλόγου...”.