Ρότζερς: «Δεν είμαστε στο περσινό επίπεδο ακόμα»

Πολλή δουλειά θα χρειαστεί η Λίβερπουλ για να φτάσει σε σημείο να παρουσιάζεται τόσο ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο, όσο το έκανε την περσινή σεζόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς μετά τη νίκη (2-1) επί της Λουντογκόρετς στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.  



Ρότζερς: «Δεν είμαστε στο περσινό επίπεδο ακόμα»

Οι «κόκκινοι», αν και έκαναν την διαδρομή παράδεισος – κόλαση στο 90ο λεπτό του αγώνα, βλέποντας τους αντιπάλους τους να ισοφαρίζουν σε 1-1, ωστόσο, η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζέραρντ στις καθυστερήσεις έστειλε ξανά τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ στα ουράνια.

Ο Μπρένταν Ρότζερς, ναι μεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το γεγονός πως η Λίβερπουλ έκανε ξεκίνημα με το δεξί στην επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως, στάθηκε στην εικόνα που παρουσιάζει στο χορτάρι...

«Δεν είμαστε ακόμα στα περσινά μας στάνταρ. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε ακόμα παίκτες που προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και δεν έχουν αποδώσει όπως μπορούν. Ωστόσο, δείξαμε πως θέλαμε πολύ τη νίκη, ήμασταν αφοσιωμένοι και πρέπει να συνεχίσουμε» ανέφερε ο κόουτς των «κόκκινων».