Κολακευμένος ο Ινσίνιε

Κολακευμένος με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτησή του, εμφανίζεται ο Λορέντσο Ινσίνιε,  σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ατζέντης του Ιταλού, Αντόνιο Οταιάνο, ο οποίος μίλησε και για το εμπόδιο «Νάπολι».



Κολακευμένος ο Ινσίνιε

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Λορέντσο Ινσίνιε στην Άρσεναλ μίλησε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Αντόνιο Οταϊάνο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον άσο της Νάπολι, την ώρα που τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Λονδρέζων.

 

Όπως είναι λογικό κάτι τέτοιο ενθουσίασε τους Ινσίνιε-Οταϊάνο, με τον δεύτερο ωστόσο να αναφέρει πως η μεταγραφή του πελάτη του στην Άρσεναλ είναι δύσκολη από τη στιγμή που υπάρχει στη μέση η Νάπολι.

«Λαμβάνουμε υπ όψιν μας τα εγκωμιαστικά σχόλια που έκανε ο Βενγκέρ για τον παίκτη. Είμαστε κολακευμένοι που ένας σύλλογος όπως η Άρσεναλ θα μπορούσε να έχει τον Λορέντσο στην λίστα του»

«Παρόλα αυτά, από εδώ, για να το πάμε στο επόμενο στάδιο, που είναι μία πιθανή μεταγραφή, υπάρχει ένα τεράστιο βουνό ανάμεσα που λέγεται Νάπολι. Ο σύλλογος χωρίς αμφιβολία τον θεωρεί ένας από τους βασικούς παίκτες του φιλόδοξου πρότζεκτ του».