Πάρκερ: «Ενωμένοι για την παραμονή»

Δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους. Ο Σκοτ Πάρκερ αντιλαμβάνεται τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η Φούλαμ, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, όμως θεωρεί εφικτό το στόχο της σωτηρίας!



Πάρκερ: «Ενωμένοι για την παραμονή»

Ο μέσος των «κότατζερς» έδωσε το σύνθημα για δυναμικό φινάλε στη σεζόν, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας που δεν σταματούν να στηρίζουν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Όλοι αντιλαμβανόμαστε τις ευθύνες που έχουμε ως ποδοσφαιριστές. Είναι στο χέρι μας να νικήσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να μείνουμε στην κατηγορία. Θα πω ψέματα αν υποστηρίξω ότι τα πάντα εδώ ήταν φανταστικά, διότι όταν βρίσκεσαι κοντά στον υποβιβασμό λογικό είναι να υπάρχει ένταση και άγχος. Ελπίζω να μείνουμε όλοι ενωμένοι και να τα δώσουμε όλα στην τελική ευθεία και με τη βοήθεια της τύχης να δούμε τι θα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά ο έμπειρος άσος.

Ό,τι όμως και αν συμβεί για ένα πράγμα δεν θα μπορούν να παραπονεθούν οι ποδοσφαιριστές. Για τη στήριξη των οπαδών, οι οποίοι ασχέτως αποτελεσμάτων παρέμειναν κοντά στην ομάδα: «Ήταν φανταστικοί, εξαιρετικοί και εμείς δεν τους έχουμε προσφέρει όσα έπρεπε φέτος. Τώρα χρειαζόμαστε τη στήριξή τους περισσότερο από ποτέ και είμαι σίγουρος ότι θα την έχουμε. Το μόνο που έχω να τους πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ».