Θέλει να μείνει στη Σουόνσι ο Βάσκεθ

Απόλυτα ικανοποιημένος με τις συνθήκες στη Σουόνσι και αποφασισμένος να δουλέψει προκειμένου από δανεικός να γίνει… μόνιμος στην Ουαλία, δηλώνει ο Άλβαρο Βάσκεθ.



Θέλει να μείνει στη Σουόνσι ο Βάσκεθ

Ο 22χρονος Ισπανός, που ανήκει στην Χετάφε, δεν έχει πάρει ακόμα ευκαιρίες από τον Λάουντρουπ αλλά λόγω τραυματισμών δεν αποκλείεται από εδώ και στο εξής να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν χαίρομαι που ίσως πάρω ευκαιρία με αυτόν τον τρόπο γιατί θα είναι λόγω τραυματισμού συμπαικτών μου. Θέλω όμως να δουλέψω σκληρά για να δείξω πως αξίζω να παίξω», τόνισε αρχικά ο Βάσκεθ και πρόσθεσε:

«Αν ο προπονητής με βάλει να παίξω, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ η Πρέμιερ Λιγκ και η Σουόνσι. Ζω με την οικογένειά μου εδώ και θα ήθελα να μείνω ακόμα περισσότερο αν γίνεται. Υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί στην ομάδα και αυτό με διευκολύνει. Δίνω τα πάντα για να πείσω τον προπονητή μου και αν μου δοθεί ευκαιρία θα προσπαθήσω να την αρπάξω».

Ο Βάσκεθ είναι πιθανό να αγωνιστεί στα επόμενα ματς της Σουόνσι καθώς λόγω των τραυματισμών των Μπονί και Μίτσου, υπάρχει… χώρος στην επίθεση της ομάδας.