Πήρε το… καπελάκι του και ο Λάμπαρντ

Το βραβείο του από την FA για τη συμπλήρωση των 100 συμμετοχών με την εθνική ομάδα της Αγγλίας παρέλαβε – έστω και καθυστερημένα – ο Φρανκ Λάμπαρντ, πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με τη Χιλή στο «Γουέμπλεϊ»!   



Πήρε το… καπελάκι του και ο Λάμπαρντ

Ο έμπειρος μέσος της Τσέλσι και αρχηγός των «τριών λιονταριών» στο φιλικό με τη Χιλή, συνοδευόμενος από τις δύο κόρες του, παρέλαβε από τον πατέρα του, Φρανκ και τον σκόρερ του χατ-τρικ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966, Σερ Τζεφ Χαρστ, το τιμητικό καπέλο που δημιουργήθηκε για όσους φτάνουν και ξεπερνούν τις 100 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας!

Βέβαια, ο Φρανκ Λάμπαρντ συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο στην αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, στις 10 Σεπτεμβρίου, στο Κίεβο.

Τα παιχνίδια που ακολούθησαν με το Μαυροβούνιο και την Πολωνία στο «Γουέμπλεϊ» ήταν εξαιρετικά κρίσιμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και για τον λόγο αυτό καθυστέρησε η βράβευση του 35χρονου χαφ που έγινε ο 8ος της σχετικής λίστας.