Τα... εκατοστίζει ο Ντε Χέα

Χαρούμενος που βρίσκεται κοντά στη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε ο πορτιέρο της ομάδας, Νταβίντ Ντε Χέα, ευελπιστώντας να τις διπλασιάσει,να τις τριπλασιάσει και τελικώς να σπάσει το ρεκόρ των 433.



Τα... εκατοστίζει ο Ντε Χέα

Μόλις τρεις ακόμα εμφανίσεις χρειάζεται να πραγματοποιήσει ο Νταβίντ Ντε Χέα για να συμπληρώσει τις πρώτες του 100 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 23χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ» από τον Ιούνιο του 2011, εμφανίστηκε χαρούμενος για το επίτευγμα που είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει και εξέφρασε την επιθυμία να αγγίξει ακόμα και τις 300 συμμετοχές.

«100 συμμετοχές ε; Ουάου! Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος να φτάσω εκεί. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο και θέλω να πραγματοποιήσω 200 και μετά 300 συμμετοχές», δήλωσε αρχικά.

Το ρεκόρ συμμετοχών στη θέση κάτω από τα δοκάρια της Γιουνάιτεντ το έχει ο Άλεξ Στέπνεϊ, με 433 και ο Ντε Χέα ελπίζει να καταφέρει να το σπάσει.

«Ελπίζω να παίξω όσα παιχνίδια μπορώ περισσότερο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα αγγίξω το συγκεκριμένο νούμερο και πάω ακόμα ψηλότερα», τόνισε στη συνέχεια.