Πιστεύει στην Αγγλία ο Σέζνι

Πεπεισμένος ότι η εθνική Αγγλίας μπορεί να κάνει κάτι καλό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και να διεκδικήσει στα ίσια την κατάκτηση του τροπαίου, εξέφρασε ο τερματοφύλακας της ¶ρσεναλ και της εθνικής Πολωνίας, Βόιτσεχ Σέζνι.



Πιστεύει στην Αγγλία ο Σέζνι

Τα «τρία λιοντάρια» στα τελευταία δύο παιχνίδια των προκριματικών κόντρα σε Μαυροβούνιο και Πολωνία έδειξε θετικά δείγματα γραφής, κάτι που δίνει αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας εν όψει της τελικής φάσης στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Την ίδια άποψη έχει και ο Βόιτσεχ Σέζνι, ο οποίος ξέρει από πρώτο χέρι την Αγγλία, αντιμετωπίζοντάς τη μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών. Ο ικανός κίπερ έχρησε το σύνολο του Ρόι Χότζον ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Επιθετικά η Αγγλία είναι φανταστική. Δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Στην άμυνα είναι συμπαγής και πιστεύω πως αν συνεχίσει έτσι και βελτιωθεί λίγο, τότε σίγουρα θα έχει μία ευκαιρία για το Παγκόσμιο Κύπελλο», και συμπλήρωσε επισημαίνοντας:

«Εάν μπορέσουν να πάνε στη Βραζιλία με το ίδιο παθός που μας νίκησαν, τότε θα είναι ένα από τα φαβορί και πιστεύω πως και εκείνοι το πιστεύουν. Πιστεύω ότι μπορούν να τα πάνε καλά».