Ακόμα ψάχνουν τα αίτια της αποτυχίας οι Άγγλοι

Τον δικηγόρο που ορίστηκε από την επιτροπή δεοντολογίας της FIFA προκειμένου να ερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η ψηφοφορία για την ανάθεση του Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία και αυτό του 2022 στο Κατάρ, θα συναντήσει ο επικεφαλής της αγγλικής υποψηφιότητας.    



Ακόμα ψάχνουν τα αίτια της αποτυχίας οι Άγγλοι

Τα.. αίτια της αποτυχίας τους να αναλάβουν τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 φαίνεται πως αναζητούν ακόμα στην Αγγλία.

Για τον λόγο αυτό, ο Μάικλ Γκαρσία, που επιλέχθηκε από την επιτροπή δεοντολογίας της FIFA ώστε να ελέγξει αν υπήρξαν παραβάσεις στη διαδικασία εκλογής έπειτα απο  τις καταγγελίες που έγιναν περί των συνθηκών της ψηφοφορίας για το Μουντιάλ του 2018 και του 2022, ταξίδεψε στο Λονδίνο.

Εκεί, θα συναντήσει τον επιχειρησιακό διευθυντή της αρμόδιας επιτροπής για την υποψηφιότητα που είχαν θέσει οι Άγγλοι, για τη διοργάνωση του 2018, Σάιμον Τζόνσον. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βοηθήσω σε αυτή την έρευνα της FIFA, Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσες απορίες έχει ο κ. Γκαρσία, αλλά αυτή τη στιγμή, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Η διαδικασία θα είναι άκρως εμπιστευτική» ήταν τα λόγια του.