Ανακοίνωση από τον Χουάνγκ για Λίβερπουλ

Σε επίσημη διάψευση των δημοσιευμάτων του αγγλικού Τύπου που έφερναν τον Κένι Χουάνγκ σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες στη Λίβερπουλ για την αγορά της ομάδας, προχώρησαν οι εκπρόσωποι του Κινέζου μεγιστάνα.



Ανακοίνωση από τον Χουάνγκ για Λίβερπουλ

Η ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω της αθλητικής ιστοσελίδας «TheSportBriefing» και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σε απάντηση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Κένι Χουάνγκ να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Λίβερπουλ, ο κ.Χουάνγκ θα ήθελε να τονίσει ότι ναι μεν έχει δείξει ενδιαφέρον, ωστόσο δεν έχει κάνει καμία προσφορά.

Υπήρξαν πολλά ρεπορτάζ από ανθρώπους που δε γνωρίζουν σωστά την υπόθεση. Αν δεν υπάρξει ανακοίνωση από τον κ.Χουάνγκ ή τους εκπροσώπους του για το ζήτημα, τότε δεν θα πρέπει να δοθεί βάση σε οποιοδήποτε νέο δημοσίευμα που ενδεχομένως κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να ανακοινωθεί. Αν φτάσει η ώρα που υπάρξουν εξελίξεις τότε θα ενημερωθείτε».

Ο Κινέζος επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα γνωστός στη χώρα του με υγιείς επιχειρήσεις και με το ενδιαφέρον που έχει δείξει για το Μπέιζμπολ και το Μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι μάλιστα προχώρησε στην αγορά ενός ποσοστό της τάξης του 15% για την εκμετάλλευση του σήματος των Κλίβελαντ Καβαλίερς του NBA.

TAGS: