«Πράσινο φως» για Κάρολ

Με επιτυχία με πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Αντι Κάρολ και όλα είναι έτοιμα πια για την μεταγραφή του στη Γουεστ Χαμ η οποία θα καταβάλλει στη Λίβερπουλ 15 εκατομμύρια λίρες.



«Πράσινο φως» για Κάρολ

Ο 24χρονος επιθετικός που αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γουεστ Χαμ την σεζόν που ολοκληρώθηκε πέρασε από τα ιατρικά τεστ χθες το βράδυ, αν και αυτό ήταν προγραμματισμένο να συμβεί σήμερα το πρωί.

Όπως αποκάλυψε στο twitter ο ιδιοκτήτης των «σφυριών» Ντειβιντ Γκολν : «Καταφέραμε να κάνουμε νωρίτερα τις ιατρικές εξετάσεις και είμαι χαρούμενος να σας ανακοινώσω πως τα πέρασε με επιτυχία».

Ο Κάρολ που τη φετινή χρονιά σκόραρε επτά τέρματα σε 24 αναμετρήσεις, αντιμετώπιζε πρόβλημα στη φτέρνα και για το λόγο αυτό είχε αποκλειστεί από τα φιλικά ματς της Αγγλίας με Ιρλανδία και Βραζιλία που έγιναν πριν μερικές εβδομάδες. Μάλιστα είχαν εκφραστεί φόβοι πως μπορεί να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες.

Ο υψηλόσωμος άσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας με τη Γούεστ Χαμ και η Λίβερπουλ θα λάβει περίπου 15 εκατομμύρια λίρες.