«Ποιος να πληρώσει τον Σκόουλς;»

Τη… σκληρή πραγματικότητα αντίκρισε ο πρόεδρος της Όλνταμ, Σάιμον Κόρνι, αναφορικά με τα σενάρια περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Πολ Σκόουλς. «Πώς να τον δελεάσω; Ποιος θα τον πληρώνει; Δεν υπάρχει περίπτωση…» είπε σχετικά.   



«Ποιος να πληρώσει τον Σκόουλς;»

Ο 38χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να βάλει τέλος (δεύτερη φορά) στην καριέρα του, το προσεχές καλοκαίρι, αποχωρώντας οριστικά αυτή τη φορά από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Στο παρελθόν, είχε κάνει αναφορά στις… σκέψεις περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Όλνταμ εφόσον αποφάσιζε να ασχοληθεί με την προπονητική. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου το γνώριζε, παραδέχτηκε πως και ο ίδιος το έχει σκεφτεί, αλλά δεν τρέφει αυταπάτες.

«Είναι πολύ τιμητικό να θέλει να έρθει στην ομάδα μας ο Σκόουλς. Θα βοηθούσε πολύ και θα έφερνε άλλον αέρα. Αλλά δεν νομίζω να γίνει κάτι. Δεν υπάρχει καμία επαφή  ανάμεσά σε εμάς και τον Σκόουλς. Πώς γίνεται, άλλωστε, να δελεάσεις έναν άνθρωπο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, όταν έχεις να του δώσεις μόνο 600 λίρες την εβδομάδα, ενώ αυτός έπαιρνε 60.000 λίρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ποιος να τον πληρώσει;» δήλωσε.