Οταν καλεί η φύση, δεν υπάρχει αντίπαλος

Με δέκα παίκτες για κάποιο διάστημα στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου αναγκάστηκε να παίξει η Σαουθάμπτον κόντρα στην Εβερτον, καθώς ο άσος της Τζέισον Παντσον έπρεπε να επισκεφθεί επειγόντως την τουαλέτα.



Οταν καλεί η φύση, δεν υπάρχει αντίπαλος

Με έκπληξη  είδαν αρκετοί οπαδοί τον  Τζεισον Πάντσον, στο 70ο λεπτό να στέκεται δίπλα από τον τέταρτο διαιτητή και να ετοιμάζεται να μπει στον αγωνιστικό χώρο (την ώρα που η ομάδα του έκανε αλλαγή),  παρά το γεγονός ότι ο 26χρονος άσος της Σαουθάμπτον είχε ξεκινήσει το ματς ως βασικός.  

Το …κάλεσμα της φύσης υποχρέωσε τον Παντσον να εγκαταλείψει προσωρινά τον αγωνιστικό χώρο,  ωστόσο η απουσία του έγινε αισθητή. Με την επιστροφή του, οι οπαδοί τον υποδέχθηκαν με  ένα περιπαικτικό σύνθημα ( «Ο Τζεισον Πάντσον  @#$%* όποτε θέλει»)

Το περιστατικό σχολιάστηκε και από τον νέο τεχνικό της Σαουθάμπτον  Μαουρίτσιο Ποκετίνο.  «Το έχω δει να συμβαίνει μόνο μια φορά στην καριέρα μου. Όταν έρχεται ένας καινούργιος προπονητής, οι παίκτες θέλουν να εντυπωσιάσουν και κάποιες φορές η ένταση τους φέρνει προβλήματα»