Μπάρι ο λυτρωτής! (video)

Το πάρτι του Ρομπέρτο Μανστίνι για τα τρία χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι δεν έμεινε χωρίς δώρο. Ο Γκάρεθ Μπάρι έσωσε τους πρωταθλητές Αγγλίας και τους χάρισε τη νίκη στο 93’, στερώντας από τη Ρέντινγκ το βαθμό που κρατούσε σχεδόν σε όλο το ματς, με νύχια και με δόντια.



Μπάρι ο λυτρωτής! (video)

Η Σίτι ήταν αρκετά καλή και δημιουργική, ωστόσο οι «Royals» κλείστηκαν με επιτυχία στα καρέ τους και δεν επέτρεψαν στους πρωταθλητές Αγγλίας να σκοράρουν, τουλάχιστον ως τα τελευταία λεπτά.

Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, ντεμπούτο για τον Καρίμ Ρέκικ, εξαιρετικός ο Άνταμ Φεντερίτσι κάτω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.

Το ματς

Η Σίτι πήρε από την αρχή τα ηνία και κάπου εκεί άρχισε η πολιορκία! Οι Σίλβα και Τουρέ είχαν όρεξη και δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις για ευκαιρίες, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Τα «μπασίματα» από τα πλάγια του Τέβες δεν είχαν αποτέλεσμα, αφού ο Αγκουέρο ήταν κλεισμένος από τους αμυντικούς της Ρέντινγκ και δεν κατάφερε να τροφοδοτηθεί. Η επιλογή του Χάβι Γκαρσία στον άξονα συνεχίζει να μην δικαιώνει τον Μαντσίνι, ο οποίος έδειξε να μην έχει εναλλακτικό πλάνο για το ματς, σε περίπτωση που οι παίκτες του δυσκολεύονταν να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στη Σίτι, αφού βγήκαν αρκετές φορές στην αντεπίθεση, όταν όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων ήταν στην επίθεση.

Οι «πολίτες» κατάφεραν να μη χάσουν κι άλλο έδαφος στο κυνήγι της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, η οποία αγωνίζεται αύριο, κόντρα στη Σουόνσι.


M1-0R www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012

Οι συνθέσεις του ματς

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ - Ζαμπαλέτα, Κ. Τουρέ, Νάστασιτς, Ρέκικ (Μίλνερ 84') – Μπάρι, Γκαρσία (Τζέκο 58’) – Σίλβα, Γ. Τουρέ, Τέβες (Σινκλέρ 74’) - Αγκουέρο

Ρέντινγκ: Φεντερίτσι, Γκάντερ, Πιρς, Μαριάπα, Χαρτ (Σόρεϊ 86')– ΜακΆνουφ, Λέιτζεργουντ, Καρακάν (Γκάθρι 70’), Ταμπ, Κέμπε - Προγκρέμπνιακ