Μήνυμα Μπάρι σε Χότζον!

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας εξέφρασε ο Γκάρεθ Μπάρι που έχασε το Euro 2012 λόγω τραυματισμού και από τότε δεν έχει επανέρθει στα «τρία λιοντάρια». Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι πιστεύει ότι μπορεί ακόμα να προσφέρει. 



Μήνυμα Μπάρι σε Χότζον!

Ο 30χρονος μέσος επέστρεψε στην δράση τον περασμένο μήνα και τώρα θέλει και... Εθνική. «Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή αλλά καταλαβαίνω γιατί δεν είμαι στην ομάδα. Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά και ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου. Ελπίζω ότι εάν κάνω κάποια παιχνίδια συνεχόμενα στην ομάδα, θα είμαι στις επόμενες κλήσεις. Είμαι απογοητευμένος επειδή θέλω να παίξω για την χώρα μου. Δεν θέλω ακόμα να αποσυρθώ και θα δουλέψω σκληρά. Δεν πρόκειται να πω πολλά. Θέλω να δουλέψω και να επιστρέψω».

Ο Μπάρι ξέρει ότι τα πράγματα είναι δύσκολ για τον ίδιο. «Ο τραυματισμός ήρθε στην λάθος στιγμή, όταν ο νέος προπονητής ανέλαβε τη δουλειά στην Εθνική. Είναι σκληρό κάποιες φορές όταν προσπαθείς να επιστρέψεις, το έχω ζήσει και παλιότερα. Ο προπονητής επιλέγει παίκτες που έχει ξανακαλέσει και βασίζεται επάνω τους. Πιθανόν να πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να τους αλλάξει. Είναι στο χέρι μου να δουλεύω σκληρά, να κρατήσω τη θέση στην ομάδα μου και να προσπαθήσω να επιστρέψω. Κάποιες φορές χρειάζεσαι και τύχη με τους τραυματισμούς, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι όταν έρθει η στιγμή, ο προπονητής ξέρει τι μπορώ να κάνω και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει θέση για μένα».

Ο Μπάρι τώρα θα εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής ώστε να δουλέψει στον τομέα της φυσικής κατάστασης. «Είμαι απογοητευμένος επειδή ήθελα να δώσω συνεχόμενα παιχνίδια και η διακοπή ήρθε σε λάθος στιγμή.»