«Χλωμό» να κινηθεί για Κάρολ η Γουέστ Χαμ

Την ώρα που στη Λίβερπουλ περιμένουν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής για να παραχωρήσουν τον Άντι Κάρολ, η Γουέστ Χαμ κάνει πίσω, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να τονίζει ότι δύσκολα πλέον τα «σφυριά» θα μπορούσαν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις, τόσο του ιδίου, όσο και των «κόκκινων».



«Χλωμό» να κινηθεί για Κάρολ η Γουέστ Χαμ

Ο Άγγλος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ μέχρι τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά πλέον, η Γουέστ Χαμ δεν θα συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες που πιθανότατα θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Έπειτα από την αποτυχία της Γουέστ Χαμ να αποκτήσει τον Κάρολ πριν από περίπου ένα μήνα, κυρίως λόγω της άρνησης του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στο Λονδίνο, τα «σφυριά» έχουν διαθέσει ένα αρκετά μεγάλο – βάσει και του μπάτζετ τους – ποσό για την ενίσχυση του ρόστερ.

Και μόνο η απόκτηση του Ματ Τζάρβις, για τον οποίο οι νεοφώτιστοι διέθεσαν 11 εκατ. λίρες, κάνει δύσκολη την προσπάθεια απόκτησης του Κάρολ, όπως παραδέχτηκε και ο Σαμ Άλαρνταϊς.

«Δεν νομίζω ότι μας συμφέρει πλέον να κινηθούμε για τον Άντι Κάρολ. Από τη στιγμή που εισπράξαμε την πρώτη αρνητική απάντηση, κινηθήκαμε αρκετά στη μεταγραφική αγορά και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ομάδας του αλλά και τις δικές του. Όπως και να ‘χει, πάντως, νομίζω ότι μέχρι το βράδυ της Παρασκευής θα έχουμε κάνει ακόμη μια μεταγραφή» ήταν τα λόγια του προπονητή των «σφυριών».