«Μη με ρωτάτε για τον Ρόμπιν»

Στο… σκοτάδι αναφορικά με το μέλλον του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και το ενδεχόμενο παραμονής του Ολλανδού στο «Έμιρεϊτς» τη νέα σεζόν βρίσκεται ο ¶αρον Ράμσεϊ. Ο νεαρός μέσος αν και δεν θέλησε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα, υποστήριξε πως κανείς δεν γνωρίζει τι θα κάνει ο αρχηγός της ομάδας.



«Μη με ρωτάτε για τον Ρόμπιν»

Ο Φαν Πέρσι αρνήθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες» και μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Βέβαια, στην ¶ρσεναλ θα προσπαθήσουν είτε να τον πουλήσουν αλλά όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε να μην επηρεάσει την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν, αλλιώς θα σταθούν εμπόδιο σε πιθανή διαπραγμάτευση με άλλη ομάδα μέσα στον Αύγουστο, κρατώντας τον Ολλανδό στο Λονδίνο.

Ο ¶αρον Ράμσεϊ, ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπο αν γνωρίζει κάτι για το μέλλον του συμπαίκτη του, αλλά ο… κόπος τους ήταν μάταιος. «Δεν γνωρίζω κάτι.  Δεν ξέρουμε τι θέλει να κάνει και τι θα κάνει. Δεν θέλω να μπλεχτώ στο συγκεκριμένο θέμα. Θα περιμένουμε κι εμείς, όπως και ο κόσμος, να δούμε τις εξελίξεις στην υπόθεση» απάντησε ο Ουαλός άσος, για να τοποθετηθεί τουλάχιστον για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου:

«Έχουμε πραγματοποιήσει πολύ σημαντικές προσθήκες. Ελπίζω να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μας βοηθήσουν» είπε.