Πιστός στην εθνική ομάδα ο Τζέραρντ!

«Όσο θα με θέλει ο προπονητής μου, θα είμαι διαθέσιμος και πιστός στην εθνική ομάδα» δήλωσε ο Στίβεν Τζέραρντ λίγο πριν την επιστροφή της αποστολής στο Λονδίνο!



Πιστός στην εθνική ομάδα ο Τζέραρντ!

Ο έμπειρος μέσος της Λίβερπουλ, παρά το γεγονός πως έχει φτάσει στα 32 του χρόνια, ούτε που διανοείται να αφήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του!

«Έχω απολαύσει κάθε στιγμή στην εθνική ομάδα και απολαμβάνω κάθε στιγμή με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο μου, με ό,τι συνέπεια και ευθύνη έχει αυτό! Μίλησα με τον προπονητή μου και αυτό που έχω να πω είναι πως όσο θα με θέλει στην ομάδα και θα με υπολογίζει, εγώ θα είμαι πιστός στρατιώτης και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην πατρίδα»!

Μιλώντας για την παρουσία των «τριών λιονταριών» στο Euro 2012, τόνισε: «Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί. Δεν παίξαμε φαντεζί ποδόσφαιρο, αλλά ήμασταν ενωμένοι και παλέψαμε μέχρι τέλους! Θα πρέπει να βελτιωθούμε όμως! Σαν αρχηγός αυτής της ομάδας, μπορώ να διαβεβαιώσω άπαντες πως όλοι οι διεθνείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε ματς. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια, αλλά ο αποκλεισμός στα πέναλτι για ακόμη μια φορά, πονάει».