«Δεμένος» με την φανέλα της Ιταλίας

Μπορεί να βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο του σχολιασμού όχι για όσα κάνει με την μπάλα στα πόδια του, αλλά κυρίως για τα όσα λέει και πράττει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αν και όλοι τον κριτικάρουν, εκείνος δηλώνει ότι θα δώσει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα, γιατί είναι συναισθηματικά δεμένος με την φανέλα της «σκουάντρα ατζούρα» από τότε που ήταν παιδί.



«Δεμένος» με την φανέλα της Ιταλίας
«Είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα, ώστε να βοηθήσω την εθνική Ιταλίας να πετύχει στο φετινό Euro, γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με την φανέλα της ομάδας από τότε που ήμουν παιδί. Το παιχνίδι με την Αγγλία είναι πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.

Ο Μπαλοτέλι δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το γεγονός ότι απέναντί του στο παιχνίδι με τα «λιοντάρια» θα βρει αρκετούς συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας: «Θα είναι πολύ διασκεδαστικό το γεγονός ότι θα βρεθώ αντιμέτωπος με τους συμπαίκτες μου στην Σίτι».